TROUWEN IN 2024 ? HIER INSCHRIJV EN op de opendeurdag MAANDAG 1 MEI 2023 te TombeekPlage . Die dag worden de beschikbare weekends verloot !(KLIK HIER voor info!)(Foto feestzaal :@Elkevdende)

r3a2997

Opendeurdag:

1MEI 2023

Onze groene feestplek wordt beperkt verhuurd als trouwlocatie. We houden ongeveer 12 a 14 huwelijksfeesten per jaar. Op maandag 1 MEI 2023, kan iedereen die zich inschrijft , via onderstaand contactformulier, onze feestlocatie een vrijblijvend een bezoekje brengen. De opendeurdag gaat door tussen 10 en 17 Uur .  Adres : Lanestraat 126, 3090 Overijse.

INSCHRIJVEN

Schrijf jullie  in per ‘time slot’ , en kom dan tijdens dat uur. U kan voordien en nadien de tuin nog uitgebreid bezoeken. 

LOTERIJ

Na het bezoek kan u zich ter plaatse inschrijven als kandidaat voor een trouwfeest-datum in 2024.  Indien er meerdere aanvragen zijn voor dezelfde datum wordt er geloot.

EVENT-PLANNER een MUST

JA, het is zeer de moeite om met een event-planner te werken. NEEN, het is niet toegelaten alles zelf te regelen. Indien u hier wil trouwen is werken met een ervaren “event-planner” verplicht. Op de opendeurdag kan u hier kennis maken met een aantal event planners.  Indien u al een event planner heeft gevonden breng die dan gerust mee en laat ons op voorhand weten wie dat is. Wie zich inschrijft krijgt al een brochure met onze favoriete planners toegestuurd. Zo kunnen jullie al op voorhand kennismaken.

TRAITEUR

Vrij van Traiteur / Niet vrij van brouwer/

CAPACITEIT

De loft-ruimte van Tombeekplage is geschikt voor feesten vanaf 50 personen tot 70 zittend en tot 120 met running buffet. Wie graag met meer mensen neerzit zet best een tent buiten. 120 personen is wel de limiet. De tuin is 4HA natuurgebied.

DE DATA BESCHIKBAAR VOOR TROUWFEESTEN IN 2024  zijn

We houden maar een feest per weekend, uw feest.

11 Mei, 25 Mei

01 Juni, 15 Juni, 29 Juni

06 Juli

03 Augustus, 10 Augustus, 24 Augustus

07 September, 21 September

05 Oktober, 19 Oktober

Wil je graag in de winter of vroege lente trouwen ? Dat kan ! We zoeken dan samen een datum uit.

We hopen jullie allemaal te zien op MAANDAG 1 MEI 2023

VERGEET NIET UW NAMEN maar ook E MAIL ADRES EN GSM NUMMER IN TE VULLEN OP HET CONTACTFORMULIER. (alles in hetzelfde vakje invullen aub.)

Warme groeten, Anne Marie & Kris.

Over annemarievandeputte

Also named Annemie