HIER INSCHRIJVEN op de opendeurdag ZONDAG 12 JULI 2020 te TombeekPlage . (respecteer a.u.b. wel de corona maatregelen )(klik hier voor info)

cropped-img_11917.jpg

Door de corona crisis kon onze jaarlijkse opendeurdag niet doorgaan zoals gepland. Pas nu we stilaan wat meer mensen mogen ontmoeten kunnen we jullie uitnodigen op een bezoekdag. We vragen jullie wel een masker te dragen en afstand te houden. Dank daarvoor.

 

Opendeurdag:

Onze groene feestplek wordt beperkt verhuurd als trouwlocatie. We houden ongeveer 12 huwelijksfeesten per jaar. Op zondag 12 JULI, kan iedereen die zich inschrijft , via onderstaand contactformulier, onze feestlocatie een vrijblijvend bezoekje brengen. De opendeurdag gaat door tussen 10 en 18 Uur .  Adres : Lanestraat 126, 3090 0verijse.

Vanwege COVID19 kunnen we niet iedereen tegelijk binnen ontvangen. Schrijf jullie dus in per ‘time slot’ , en kom dan tijdens dat uur. U kan voordien en nadien de tuin nog uitgebreid bezoeken. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Na het bezoek kan u zich ter plaatse inschrijven als kandidaat voor een trouwfeest-datum in 2021.  Indien er meerdere aanvragen zijn voor dezelfde datum wordt er geloot. MAAR gezien de omstandigheden is het zeer rustig. Op dit moment is er nog voor iedereen een plaatsje !!!

Event-planner verplicht

Op de opendeurdag kan je kennis maken met LIESBETH DE WILDE. Zij gaat in 2021 jullie feest begeleiden als wedding-planner /event-planner/ organisator. We werken al enige jaren met Liesbeth samen (remember “Hotel Chevalier”) en we zijn super blij dat ze hier opnieuw is. JA, het is zeer de moeite om met een event-planner te werken.

Traiteurs vrij

We hebben een aanbod van de beste traiteurs van het land. Het aanbod is ruim met keuze tussen verschillende smaken, formules en prijscategorieën. Alle traiteurs uit het aanbod hebben ervaring op ons terrein. U bent niet verplicht van met een van hen te werken maar het zijn wel “aanraders”

Capaciteit van onze zaal

De loft-ruimte van Tombeekplage is geschikt voor feesten vanaf 50 personen tot 90 zittend en tot 130 met running buffet. Wie graag met meer mensen neerzit zet best een tent buiten.

DE DATA BESCHIKBAAR VOOR TROUWFEESTEN IN 2021  zijn

24 April

08 Mei, 15 Mei, 29 Mei

26 Juni

10 Juli

7 Augustus, 21 Augustus,

25 September

2 Oktober, 23 Oktober

Wie graag in de winter of vroege lente wil trouwen kan dat zeker aanvragen.

We hopen jullie allemaal te zien op ZONDAG 12 JULI 2020

Warme groeten, Anne Marie & Kris.

 

 

 

 

 

 

Over annemarievandeputte

Also named Annemie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: